Menu Luk

Vollsmose – sæt militæret ind!

Fra flere kilder har jeg i dag hørt ønsket om at sætte militæret ind i Vollsmose for at rydde op i den rotterede af gadebanditter og terrorister in spe, der hærger området. Lad mig gentage: Det er, hvad jeg hører nogle foreslå. Men hvad skal vi stille op med terroren i Vollsmose? Kan et demokratisk land som Danmark overleve, at der nu i både Odense og København hersker tilstande, der minder om det Beirut, som ballademagerne kommer fra? Og kan vi undlade at sætte ind med det eneste våben, de underlødige individer forstår – nemlig kontant afstraffelse?

Optøjer i Vollsmose

Det er en overskrift, vi efterhånden er vant til at se. Og desværre for debatten og demokratiet har pressen svært ved at få sig selv til at beskrive, HVEM der står bag balladen og de terrorlignende angreb på politiet i Vollsmose. Hvordan skal vi få en debat og en løsning i sigte, hvis vi ikke kalder tingene ved rette navn?

I for eksempel Frankrig er tilstandene endnu værre end i Danmark – endnu. Men ophavet til uroen er det samme. Og pudsigt nok det samme som ophavet til uroen i det Mellemøsten, der konstant er i brand.

Det er meldinger som disse, der fyger. Men hvad siger du? Hvordan skal problemet med indvandrerbanderne i Vollsmose og i København løses? Med militær indsats og kontant afregning? Eller hvad?

Skal Vollsmose ryddes for kriminelle af militæret?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...