Menu Luk

Christian Riiber

Christian Riiber er en dansk forretningsmand med domicil i Vedbæk. Hans primære forretningsområder er ejendomme til udlejning, og her har han en hel del i og omkring København. Han er ejer af firmaet Christian Riiber Holding A/S, og her fra drives de mange ejendomme. Men hvorfor skriver vi om Christian Riiber her?

Det handler ganske enkelt om en lille undersøgelse af, hvor nemt eller svært det er at finde informationer om en virksomhed på nettet nu om dage. Hvis man ønsker baggrundsviden om et firma, er det så muligt at finde den ønskede viden til professionel brug alene ved hjælp af søgninger på nettet?

Ved at udvælge en helt tilfældig virksomhed, der ikke er et brand og ikke er kendt i offentligheden som sådan, kan vi køre en relativt objektiv test af mulighederne. Og når vi søger på det omtalte navn, får vi en del resultater, der leder os på sporet:

http://www.balticnordic.com/christian-riiber-holding-a-s-vedbaek/company.html

Mere interessant i forhold til research på Christian Riiber er nok dette link til Proff: http://www.proff.dk/rolle/christian-riiber/-/10946774/ der giver os et fremragende oversigtsværktøj over konstellationer i forhold til virksomheden.

Den fine fremstilling af konstellationer giver et godt indblik i deltagelse i bestyrelser, direktioner m.m., og til for eksempel en journalistisk eller en skolemæssig research er det et godt udgangspunkt.

Det er naturligvis vigtigt at være kildekritisk, for ofte er der jo flere mennesker med samme navn i Danmark. Og det er også tilfældet med Christian Riiber. Der findes en anden person med samme navn på Facebook, men har er ikke den Christian Riiber, vi kører dette forsøg med.

Hvad gør du, når du skal researche?

Bruger du nettet til person- og firmaresearch?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...