Menu Luk

Godt fodtøj

For et par år siden kom vores dreng på 10 og anmodede om han ikke måtte få et par crocs sko. Hverken jeg eller min kone anedenoget om, hvad han mente, for den mode kendte vi ikke, så vi så lidt undrende på ham.Vi opfyldte det fromme ønske, da han havde berettet os, hvad det hele drejede sig om.Min viv dragede i byen med ham for at købe ind, og det endte med, at de kom hjem med crocs sko til både ham og til os to forældre, for min hustru syntes, at de var praktiske til daglige opgaver for eksempel i haven.

Til hverdag er det tennissko, han går i, for det er det mest anvendelige i hans alder. Godt nok siger min viv, at lige netop vores søns sko ikke har noget med tennis sko at gøre, for det er reelt et par gode Adidas håndboldsko, som hans fødder har det rigtig godt i. OK, jeg er nok lidt gammeldags i mine betegnelseraf fodtøj.

Det måtte jeg sande forleden, da min hustru annoncerede, at det var tid for nye vinterrstøvler til knægten.Hun fortalte, at han skulle have et par Naturino støvler, for det mærke havde hun fået varmt anbefalet. Tjah, tænkte jeg, han kan jo ikke om vinteren rende rundt i sine ellers elskede Reef sandaler, så det var sikkert på plads med et par nye Naturino vinterstøvler. Nu er det jo dyrt at købe fodtøj til store drenge, men det lever vi med, for gode sko er vigtige.