Menu Luk

Hoteller i Aarhus

Skal du bruge et hotelværelse i Århus, har du rigtig mange muligheder. Men du finder få hoteller i Århus, som er så godt beliggende i forhold til centrum OG Aarhus Banegård som Hotel Ritz. Dette hotel ligger blot 100 meter fra banegården, og ca. samme afstand har du til Strøget på Ryesgade, hvor du kan shoppe, finde hyggelige caféer og meget mere.

Hotel Ritz gennemgik en total renovering i midten af 2014 og byder hver dag nye gæster velkommen. Er du til art deco stil, har du endnu en god grund til at vælge dette hotel.

Lounge og morgenbuffet

Skal du bruge et roligt øjeblik i skønne indendørs omgivelser, kan du benytte hotellets lounge, hvor du kan læse dagens avis eller nyde en kop kaffe, te, et glas vin, en øl eller en sodavand alt efter din lyst.

Hotel Ritz tilbyder desuden en super lækker morgenbuffet. De kalder det selv ”den perfekte start på dagen”, så der er noget for dem at leve op til. Morgenbuffetten er åben mandag til fredag mellem 6.45 og 9.45 samt lørdag og søndag mellem 7.30 og 10.30.

Restaurant MASH – sublime cocktails og fantastiske steaks

Et af de helt store tilløbsstykker er MASH (Modern American Steak House) som ligger lige ved siden af Hotel Ritz. Som navnet antyder, har du rig mulighed for at spise en god steak og samtidig prøve nogle af de gode amerikanske traditioner, der er forbundet med at spise en god steak.

Om det er på grund af forretningsmæssige årsager eller du blot trænger til et hyggeligt weekendophold i Århus, så kan du overnatte i et af Hotel Ritz’s dejlige værelser. Her får du den korte oversigt over de værelser, der kan vælges imellem:

  • Superiorværelse
  • Dobbeltværelse+
  • Dobbeltværelse
  • Queenværelse
  • Enkeltværelse

Værelserne defineres typisk ud fra sengenes størrelse, hvilket for eksempel vil sige, at Superiorværelset er det med alt ekstraudstyret og en seng i 180×200, hvorimod et Queenværelse blot har en seng i størrelse 140×200. Priserne varierer naturligvis også derefter.

67 værelser og mulighed for firmaaftale

Hotel Ritz har 67 værelser, så mon ikke der også er et til dig, når du kigger efter hotel i Århus?

Og er I ude efter en firmaaftale, så kan hotellet også klare dét. I skal blot henvende jer til hotellet. Så finder I sammen ud af detaljerne omkring jeres firmaaftale og I kan fremover benytte jer af et af de bedste hoteller i Århus.