Menu Luk

3 gode grunde til at installere en vandkøler i din virksomhed

Der er generelt mange gode grunde til at installere en vandkøler i sin virksomhed. Denne guide vil kort introducere de tre faktorer, som du potentielt kan påvirke i en positiv retning som virksomhedsejer, hvis du er villig til at lade en vandkøler installere i din virksomhed. Der er både noget at hente hos medarbejdernes helbred og trivsel, men der er også resultater at finde på den økonomiske bundlinje. Der er altså mange incitamenter at nævne – her følger tre af dem.

vandkøler

Forbedret sundhed gennem hydrering

Vand er livsnødvendigt for mennesket. Vores kroppe består cirka af 60 % vand, hvilket virkeligt understreger vigtigheden af, at vi sørger for konstant at være hydreret. De mest tydelige og letgenkendelige tegn på dehydrering kan være fysiske og distraherende – en begyndende hovedpine, manglende energi, mindre koncentrationsevne, irritabilitet og stress. Det er altså rigtigt fornuftigt at sørge for, at dine medarbejdere på en let måde kan få hydreret sig selv i løbet af en arbejdsdag ved hjælp af en vandkøler. Det vil bidrage positivt til deres helbred, arbejdsevne og velvære.

Mere socialt samvær på arbejdspladsen

Vandkøleren er en ideel mulighed for at skabe et alternativ til rygepausen. Dét, der særligt er attraktivt ved rygepausen, er i høj grad muligheden for at socialisere og slappe af på samme tid. Hvis man ikke ryger, så går man tit glip af den socialisering, som kan foregå i rygerummet. Vandkøleren giver god mulighed for at mødes til en snak i pausen, mens man også har noget at beskæftige sig med – nemlig at drikke vand, hvilket er et sundt alternativ til cigaretten. Hellere drikke en liter vand fra vandkøleren i løbet af dagen end at ryge en halv pakke smøger før arbejdsdagen er omme.

Økonomiske besparelser

Der skal heller ikke lægges skjul på, at vandkøleren kan påvirke den økonomiske bundlinje positivt. Små ændringer på arbejdsdagens gang kan let påvirke mere, end man lige tror. Sygefravær og formindsket effektivitet og produktion kan modvirkes ved blot at sørge for, at dine medarbejdere har gode muligheder for at holde sig hydreret. Den gode hydrering medfører meget færre hovedpiner og stressede perioder, hvilket gerne skulle afspejle sig i det formindskede sygefravær, som i sidste ende betyder færre udgifter for arbejdsgiveren.

Der findes et rigt udvalg af vandkølere på Waterbreak.dk, hvor du sagtens kan finde en ny tilføjelse til din virksomhed.