Menu Luk

Bliv gældfri først

Gældfri inden lån

Du bør i stedet overveje, hvordan du nemt og hurtigt kan blive gældfri. Der findes flere forskellige professionelle virksomheder, der kan hjælpe dig med at komme ud af din gæld på Broker-laan.dk. Et andet krav, som er ufravigeligt, er, at du skal være over 18 år for at kunne optage et kviklån hos Billige-kviklån.dk. Unge under 18 må ikke låne penge, da de endnu ikke er myndige. Dette er dog gældende for alle typer af lån og ikke kun i forhold til kviklån.

En anden ting, der kan være positivt ved at optage et kviklån, er, at løbetiden på dit lån er noget kortere, end hvis du optog et lån i banken. Det betyder, at gælden er forholdsvis hurtigt væk igen, hvis du altså betaler lånet af til tiden.

Du har også altid muligheden for at betale mere af på dit lån, end hvad der er krævet af dig. På på den måde kan du betale din gæld af endnu hurtigere. Dette anbefaler vi altid, at man gør, såfremt man har muligheden for det. Da det kan nedbringe dine omkostninger i forbindelse med optagelse af lån hos Penge-lån.nu.

Vær opmærksom ÅOP

Hvis du ikke vidste det, så koster det rent faktisk penge at låne penge – med undtagelse af de gratis og rentefri kviklån. Hvordan skulle virksomhederne ellers tjene penge? Der er ingen tvivl om, at renter og gebyrer er noget af det, som der er blevet set mest ned på igennem tiden. Men fordi der er så mange. der rent faktisk har brug for et lån, så har det også sin plads i samfundet.

Det er blot vigtigt, at man sørger for at have nogenlunde styr på de enkelte lånefaktorer. Det vigtigste tal at forholde sig til er ÅOP. Det tal fortæller dig alt, hvad du skal vide om prisen for at optage et kviklån.

Virksomhederne er forpligtede til at oplyse dig, hvad deres ÅOP (årlige omkostninger i procent) er. Det siger sig selv, at jo lavere ÅOP, jo bedre er det for dig. Gå derfor altid efter den laveste ÅOP, du kan finde, da du på den måde er sikret det billigste kviklån hos Låne-penge.nu.

Kviklån til studerende er også muligt

Det har ikke altid været et lovkrav for virksomhederne at oplyse forbrugerne om ÅOP. Dette kunne gøre det noget svært at gennemskue, hvad man egentlig skulle betale tilbage, inden man valgte at optage et kviklån. Denne ændring er uden tvivl til det bedre, da det gør det nemmere for alle, der overvejer at tage et kviklån.

Ændringen blev vedtaget af folketinget for at gøre det nemmere for låntagerne at finde ud af, om de i det hele taget har råd til at optage et kviklån. Denne ændring er ikke den eneste, der er blevet vedtaget af Folketinget de senere år.

48 timers tænkepause

I 2016 blev der vedtaget et forslag om, at der skal indføres en såkaldt ”tænkepause” på 48 timer. Denne tænkepause skal være med til at sikre, at man som forbruger har tænkt tingene ordentligt igennem, inden man vælger at optage quicklånet. Det kan trods alt få alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis man blot optager kviklån i flæng.

Da ÅOP udregnes på årsbasis, vil det typisk være et forholdsvis højt %-tal. Langt de fleste kviklån løber jo mindre end et år. Så hvis du ser høje procenter, så tænk på at de skal tjene penge ved at fx lave et startgebyr, administrationsgebyr osv.

Hvis du synes, det er for mange penge at betale tilbage, så bør du måske overveje, om det er det rette for dig. Generelt set er kviklån dyrere end fx et banklån.