Menu Luk

Carport på én dag

Jeg ville have forsvoret, at det kunne lade sig gøre, men her i aften må jeg indrømme, at det kan det altså. Min nabo fortalte for nogle dage siden, at han havde købt en ny carport af typen med stolper i stål og med et buet tag med tagplader af plast, som lyset kan skinne igennem. Han har købt sin nye carport af et firma, som reklamerer, at de kommer og stiller bygningen op på bare en enkelt dag.

I morges kom en lastbil med alle materialerne, og tre håndværkere gik i gang med arbejdet. Jeg har haft en fridag i dag, så jeg har kunnet følge arbejdet med carporten hele dagen. Det gik stærkt, og allerede lidt over middag stod selve carporten fiks og færdig – lige klar til at køre en bil ind i.

Book Speakers for keynote

Men min nabo havde også købt et pænt stort opbevaringsrum, som skulle opføres i bunden af carporten, og det kastede håndværkerne sig over, så snart carporten stod færdig. Også den lille bygning blev bygget af præfabrikerede elementer, som håndværkerne i lyntempo kunne sætte sammen. Sent på eftermiddagen var de færdige med det hele, og det sidste, de foretog sig, var at montere en skydedør ind til rummet, som min nabo har fortalt mig blandt andet skal bruges som cykelskur.

Min nabo selv var ikke hjemme i løbet af dagen, men han blev helt sikkert glædeligt overrasket, da han kom hjem fra arbejde og kunne konstatere, at byggeriet af både carport og cykelskur var færdiggjort.