Menu Luk

Dansk succes i Norge

Norge er et ganske interessant land for mange danske virksomheder, der gør sig i internethandel. Af årsager, jeg ikke vil gisne om her, er der et ganske stort vakuum på det norske marked for god eog gedigne webshops, der sælger produkter af nærmest alle slags. Det kan undre, for netop den norske geografi gør landet oplagt til at bedrive handel online. Mange har ganske enkelt meget langt til nærmeste butik. Flere og flere danske virksomheder tager da også udfordringen op og etablerer sig på det ganske lukrative marked.

Salg af specialprodukter i Norge

Hvis man betragter et landkort over Norge, er det tydeligt at se og dermed forstå, at diverse specielle varer, der ligger udenfor det gængse sortiment hos købmanden, kan have et interessant marked online. Lad os tage et eksempel – nemlig de desværre meget nødvendige narkotikatest, som jo er ganske populære i Danmark.

Det er de også i Norge, men er man udenfor de større byer, er de umulige at opdrive i en butik. Derfor handler nordmændene den slags varer på nettet, og det har det danske firma med speciale på området – Ferle – taget til sig.

Online salg af narko test

Firmaet, der i forvejen er kendt i Danmark som den absolut førende leverandør af den slags tests, har taget det norske marked med storm via en række højkvalitetsprodukter og en god og velfungerende webshop på adressen: https://www.narkotikatest.no/

Internettet er udbredt og ganske hurtigt i selv de mindste bygder i Norge – og med et udmærket distributionssystem generelt, er denne type specialprodukter pludselig ikke så langt væk fra selv den yderste bygd.

Store problemer med misbrug i Norge

Norge er heller ikke gået ram forbi, når det handler om misbrug af euforiserende stoffer som cannabis, kokain og andet skidt. Og derfor er behovet stort på skoler, arbejdspladser og i private hjem, hvor der kan være mistanke om et misbrug.

Her i Danmark kan vi bare være stolte af, at det er et dansk firma, der står som det førende – også i Norge.