Menu Luk

Mad til din kommende fest

Bor du i Ry eller omegn, og overvejer du at få leveret lækkert, velsmagende mad ud af huset til din næste fest til en yderst attraktiv pris? Hos Madmutter kan du finde et stort udvalg af frisklavet festmad, der passer til enhver anledning, der er til at betale, til både store og små fester, og de har ofte leveret mad til glade gæster i Ry og omegn.

Catering-firmaet, Madmutter, er beliggende i Kjellerup, men leverer dagligt mad til mange personer rundt om i Midtjylland. Madmutter leverer primært mad til frokostordninger hos bofællesskaber, virksomheder og private, men de har også stor erfaring med at levere festmad til et hav af arrangementer og fester af alle størrelser – lige fra konfirmationer til sommerfester og julefrokoster. Madmutter vil derfor med glæde gerne levere festmad til din næste fest eller arrangement.

mad ud af huset ry

Hjemmelavet mad med friske råvarer af højeste kvalitet

Hos Madmutter prioriterer de kvaliteten af deres mad meget højt. Derfor anvender de naturligvis kun friske danske råvarer af højeste kvalitet til deres mad, for at sikre sig at du får den bedste mulige madoplevelse. Derudover udskiftes råvarerne også efter sæson, så du kan være sikker på at få lækkert mad med sæsonens bedste råvarer, lige meget hvilket tid på året det er.

Udover at prioritere råvarernes kvalitet højt, vægter de også højt, at al deres mad bliver hjemmelavet fra bunden, lige fra det hjemmebagte rugbrød til det hjemmerørte remoulade, og maden bliver derfor frisklavet hver eneste dag.

På den måde forsikrer Madmutter dig om, at du ikke får tørt, kedeligt eller slattent mad til din fest hos dem. Af disse grunde har Madmutter også kun det bedste personale og dygtigste kokke ansat, så de kan levere mad af samme gode kvalitet hver gang.

Skræddersy din menu eller vælg fra det store menukort

Madmutter tilbyder et stort og varieret menukort, der passer til mange forskellige arrangementer og fester. Deres menukort indeholder, blandt andet, helstegt pattegris, pølsebord, buffeter og desserter, og hver menu kan ændres, eller der kan til vælges mad, efter dit behov. Men derudover vil de også hellere end gerne sammensætte en menu helt efter dit valg, og de skræddersyer derfor menuen og retterne efter din fest og dine ønsker.

Kontakt derfor allerede nu Madmutter for at bestille mad til din næste fest, hvis du vil have det bedste mad ud af huset Ry eller omegn.