Menu Luk

Her er 3 gode elcykler

Der er rigeligt med elcykler på markedet at vælge i mellem, så det kan som oftest være svært at navigere rundt mellem de mange tilbud. Der findes elcykler både rettet mod herrer og kvinder. Oveni dette kan man også anskaffe sig el-mountainbikes. Oveni i de mange forskellige modeller, er der mange andre ting at skulle overveje – batterikapacitet, motoreffekt, ekstraudstyr og selvfølgelig prisniveau.

elcykel bedst i test

Herunder kan du læse og gøre dig klog på tre elcykelmodeller – én el-mountainbike, én elcykel til herrer og én elcykel til kvinder.

Focus JARIFA 27 DNA 9G

Hvis du er naturelsker og har en passion for cykelture i skoven eller andet naturligt terræn, kan Focus JARIFA 27 DNA 9G klart anbefales. Dette er en el-mountainbike, hvor der ikke spares på noget. Der er først og fremmest udstyr på cyklen af suveræn kvalitet – skivebremser, udvendige gear og et batteri, der kan klare 140 kilometer på blot én opladning. Du bør derfor ikke bekymre dig om længden af cykelturen, når du har denne model med på en terrængående tur i skoven.

Dette er altså en højkvalitetscykel, som man slet ikke kan gå galt i byen med. Det er af denne grund heller ikke den billigste model, der forefindes, men prisen er ikke urimelig. Brugerglæden ved denne el-mountainbike vil være helt i top.

Nishiki Speedster

Dette er elcyklen for manden, der ønsker et let og enkelt alternativ. Nishiki Speedster er for det første ikke særligt tung, hvilket gør det muligt at cykle ubesværet på den, selvom batteriet er blevet afladt. Cyklens udseende signalerer dog ikke en normal citybike, men ser sporty og energisk ud. Generelt set er denne elcykel beregnet til den daglige køretur fra A til B, som ønskes effektiviseret lidt. Rækkevidden på denne cykel er 75 kilometer, hvilket – med en daglig opladning – gerne skulle sikre al dagligdagstransport. Prisen på denne cykel er nævneværdigt lavere end Focus JARIFA 27 DNA 9G, da denne model ikke behøver yde lige så meget på kilometerantallet som en el-mountainbike, der primært er rettet mod lange ture og hobbybrug.

Gazelle CHAMONIX T10 HM Bosch Dame 2016

Hvis du ønsker en el-damecykel, er Gazelle CHAMONIX T10 HM Bosch Dame 2016 et rigtigt fornuftigt og velfungerende forslag. Denne elcykel byder både på funktionalitet i hverdagen og til fritidsbrug – for eksempel på cykelferien eller den lange cykeltur, da batterikapaciteten og motoreffekten kan tilbyde en rækkevidde på 145 kilometer. Så er den daglige køretur i hvert fald dækket ind.

Cyklen kan bryste sig videre af at have rigtig god sikkerhed, da den er udstyret med hydrauliske bremser fra Magura, som sikrer en hurtig og effektiv opbremsning. Dette er altid relevant at overveje ved elcykler, da en elcykels vægt er betydeligt højere end ved normale cykler.

bedste elcykler

Ekstraudstyr til din nye cykel

Med disse tre solide bud på en elcykel indenfor tre almindelige kategorier er du klædt godt på til at skulle vælge en ny elcykel. Det skal dog påpeges, at det altid er muligt at anskaffe sig ekstraudstyr, som kan præcisere cyklens evne til dine daglige behov. Du kan tilkøbe dig ekstra bremser, bedre forlygter, ekstra batterier eller opladere, hvilket alt sammen kan forfine din brugerglæde.

Skal du finde dig en ny elcykel, som kan transportere dig fra A til B både billigt og effektivt, så se denne test med overblik over gode elcykler.