Menu Luk

Galt med dørene i huset

Endnu har vi ikke været ude at kigge på det hus, som vi har et stort ønske om at købe, men vi har været på besøg hos den ejendomsmægler, som har det til salg, og vi har fået en diger salgsmappe med en masse materiale om huset med hjem. I overmorgen har vi så en aftale med mægleren om at tage huset i nærmere øjesyn.

Nu har jeg netop siddet og kigget salgsmappen igennem. Den indeholdt også den obligatoriske tilstandsrapport, som jeg var særligt grundig med at gennemlæse. Af rapporten fremgår det, at der er et par alvorlige fejl ved huset, som helt sikkert skal bringes på plads hurtigst muligt.

Det er nemlig galt med begge de to facadedøre i huset, nemlig entredøren og indgangen til bryggerset, som man normalt bruger som den private indgang.

Begge de to døre er så slidte af vind og sol, at de reelt bør udskiftes, fremgår det af rapporten. Det sprang de nuværende ejere åbenbart over, da de for bare to år siden fik sat helt nye vinduer i huset, og dem var der da heller ingen bemærkninger om i tilstandsrapporten.

Tvært imod blev det understreget i rapporten, at husets termoruder er sunde og med højisolerende glas, som sparer på varmeudgifterne. Så nu kan jeg jo få den tanke, at vi måske sparer så meget på varmeudgifterne i forhold til vores nuværende hus, at det ikke vil være noget økonomisk problem for os at skifte de to døre, hvis ikke sælger vil gøre det inden handelen.