Menu Luk

Pakhuset Skagen

Hvis du lige som min familie er skøre med Skagen, skal du altså lige have denne mini-anmeldelse med i baghovedet til dit næste besøg i byen på toppen. Der er nemlig alt for mange – synes jeg – der overser en af byens bedste restauranter, som oven i købet er etableret i et rigtig fedt miljø i et gammelt pakhus. Det er restaurant Pakhuset i Skagen, jeg taler om her. Og som en glad og ivrig fiskespiser kunne jeg ikke undlade at besøge dem – og det blev så til en hel del flere besøg efterhånden, for maden er god.

Pakhuset Skagen

Det er en fornøjelse at besøge Pakhuset, for omgivelserne er virkelig inspirerende – og man er slet ikke i tvivl om, at man befinder sig i et gammelt hus. Den slags miljø kan bare ikke kopieres.

Tilbud fra Pakhuset

Deres menu for tiden til 275 kroner – og det kan lyde lidt af meget – er fremragende. Og trods prisen er den hver en krone værd og mere til. Jeg har jævnligt mødt flere af mine bekendte der også – blandt andre Jesper Windahl.

Jeg så i øvrigt lige denne historie om at bjærge et skib, hvor Jesper Windahl fortæller, at man faktisk kan score et pænt stort beløb.

Hvis du ikke er til fisk, kan du finde masser af andre spændende retter på deres menukort. Jeg skal dog indrømme, at jeg ikke har prøvet nogen af dem, for jeg er simpelthen så glad for fisk, at jeg altid vælger fra den del af menuen.