Menu Luk

Gode tasker

Så blev det endelig fredag og jeg skulle i byen med Jens, som bor på den institution, hvor jeg arbejder. Jeg er Jens´ kontaktperson, hver anden måned tager vi sammen ind til byen “og bruger penge”, som vi siger. Denne fredag skulle Jens have nyt tøj, han var vokset ud af sin elskede Hummel sweatshirt og trængte også til et par bukser, og måske kunne jeg lokke ham til at købe et par smarte skjorter.

Gode tasker

I bussen ind til byen sagde Jens, at han ville kigge i en speciel forretning, som sælger caps og andre accessories, så vores bytur begyndte der. Denne fredag kiggede jeg på tasker, mens Jens beundrede de hundredvis af caps, som var udstillet efter alle kunstens regler. Jeg forelskede mig i en skuldertaske i kanvas, den var smart men også praktisk, så selv om det var Jens, der var på indkøb, besluttede jeg mig for at købe tasken.

Vi gik videre til sportsforretningen, og Jens var ikke længe om at beslutte sig for, hvilken sweatshirt han ville købe, en Hummel model akkurat som den, han havde haft, blot to numre større. Jens fandt også et par bukser i butikken, som tilfældigvis var nedsat med 20% og passede perfekt.

Mit forslag om at købe en skjorte eller to faldt til jorden, Jens sagde, at han ville føle det som en straf, hvis han skulle have en skjorte på, så jeg opgav tanken. I stedet gik vi ind på den lokale cafe og spiste en rigtig god Tapas.