Menu Luk

P skive

Der var dejligt mange gaver, da jeg for nylig kunne fejre 25 års jubilæum i det firma, hvor jeg er ansat. Det skab, hvor jeg normalt opbevarer de flasker rødvin, jeg har på lager, er lige nu fyldt til bristepunktet, for rigtig mange giver netop rødvin til den slags lejligheder.

P skive fra Jacob Jensen

Men andre udviser lidt mere fantasi, og jeg blev meget glad for den P skive fra Jacob Jensen, som et af de firmaer, vi har som kunde betænkte mig med. Der var også en del andre meget brugbare gaver, så jeg havde i høj grad grund til at føle mig forkælet på min jubilæumsdag.

Den største gave var naturligt nok fra firmaet, som altid til et 25 års jubilæum giver et kontant beløb, svarende til skattevæsenets grænse for skattefrihed for jubilæumsgaver. Det vidste jeg godt i forvejen, og jeg havde på forhånd besluttet, hvad nogle af pengene skulle gå til.

Det er nemlig sådan, at jeg altid har hadet at støvsuge, og da min mand har det på samme måde, har det gennem hele vores ægteskab været en kamp om, hvem der nu skulle gå rundt med støvsugeren. Derfor besluttede jeg, at jubilæumspengene skulle bruges til en robotstøvsuger, og det skal være en Iclebo smart, for sådan en fik min veninde og kollega sidste år, og hun er meget begejstret for den. Den klarer trofast al hendes støvsugning, og den er legende let at programmere, har hun fortalt. Nu har jeg bestilt den i en netbutik, der handler med den slags.