Menu Luk

Hejs til byggerier

byggeplads med hejs

Til trods for at alle odds er imod jer, så har I faktisk rigtigt meget at lave. Der går ikke en eneste dag, uden at forsikringsselskabet ringer op for at høre, om der er nye opgaver, de skal løse for jer. Der har jo været en del arbejdsulykker i de første måneder af året. Det er der dog blevet dæmmet op for. I har nemlig investeret. Ja, det har været store investeringer. Men nødvendige. Det er nemlig bedre at sikre, at alle medarbejderne ude på byggepladserne har sikre arbejdsbetingelser end at skulle se frem til langvarige retssager omkring arbejdsskader – og dermed fordyrende forsikringer.

Nye hejs

I har derfor investeret i materialehejs og personhejs. Og ja, det tog sin tid, at finde et firma, der har salg af materialehejs. Det var lidt nemmere med at finde salg af personhejs. Tidligere har I kunnet klare skærene ved at leje materialehejs eller personhejs. Men efterhånden som priserne på transport og flytninger af tunge elementer er steget så meget som de er i de sidste måneder, er I nået frem til, at det kan betale sig for jer at købe de hejs, som jeres firma har brug for.

Det har været forholdsvist store investeringer. Men det er investeringer, der sikrer jer, at I ikke behøver at lave langvarige aftaler med firmaer, der har personhejs til leje – eller materialeplatforme for den sags skyld. Så I er tilfredse med udviklingen – også selvom det ikke ser ud til, at I får overskud på årsregnskabet her i 2022. Det er ok. Investeringen vil kunne betale sig. I vil få gladere medarbejdere ude på byggepladserne – fordi de ved, at de kan stole på, at den ekspert, som I har ansat, vil komme så hurtigt, han kan, hvis et af jeres hejs ikke fungerer, som det skal. Han skal jo tilse alle hejsene og har ansvaret for, at de fungerer upåklageligt.