Menu Luk

Kender du Outrup Vinduer?

I har gjort en god handel. Huset, som I lige har købt, blev sat ned i pris. Det havde en liggetid på over et år – hvilket egentlig undrede jer. Det ligger jo i et meget attraktivt område. Ikke særligt langt fra storbyen og med kort afstand til både indkøbsmuligheder, skole og jeres jobs. I havde længe haft kig på huset, men prisen var lige i overkanten. Det var heldigt, at I kom forbi ejendomsmæglerens hjemmeside lige den dag, hvor I så, at der var et nedslag i prisen. I besøgte ejendomsmægleren for at få lov til at se huset – sådan på nært hold.

Behov for en kærlig hånd

Men da I så huset var der lidt skuffelse: Huset trænger til en meget kærlig hånd. Ikke blot en kærlig hånd, som der står i beskrivelsen af huset. I forhandlede og det viste sig, at ejeren var villig til at give et ekstra nedslag i prisen. Han skulle åbenbart af med den ejendom nu. I slog til, og har siden marts måned været i fuld gang med renoveringen af huset. Der er stadig meget der skal gøres, men I er endelig kommet så langt, at det punkt på listen, der hedder ”udskiftning af vinduer”, kan få et flueben.

Outrup Vinduer er danske

Naturligvis skal vinduerne passe til husets stil, som jo ikke er moderne. Der skal ikke være noget med store panoramavinduer til alle sider, så alle, der går forbi, kan kigge ind. Det store panoramavindue, der sidder inde i stuen, må dog gerne blive der. Der er også en skydedør, som leder ud til terrassen. Alt skal dog skiftes ud. Og I er derfor ved at kigge på Outrup Vinduer – dem her. I kan se, at også Rationel har en bred vifte af forskellige vinduer. De kan også lave vinduer i specialmål, hvis det er det, der er behov for. I forsøger også at sammenligne priser på vinduerne.

I kigger derfor også på vinduer fra Velfac, som også har rigtig mange forskellige typer vinduer. I kigger naturligvis også på vinduer fra andre firmaer – fx et, der er specialiseret i at fremstille vinduer med sprosser. Det er faktisk lidt af en jungle I har bevæget jer ud i. Men I skal ikke give op. Der findes nemlig professionelle vinduesmontører, der kan vejlede og give gode råd og inspiration til, hvordan I finder lige de helt rigtige vinduer. Det behøver nemlig ikke at kun at være vinduer fra Rationel eller vinduer fra Velfac, I skal have.

Kombination er også en mulighed

Det kan sagtens være en kombination. Det kan tænkes, at I stuen skal I bruge vinduer fra Rationel, og at det i nogle af værelserne skal det være Velfacs vinduer, der vil være bedst. Det er sådan set husets arkitektur og jeres ønsker, der bestemmer det. Det kan jo være, at nogle af vinduerne skal have tofarvede rammer. Det kan være, at der skal laves et eller to vinduer efter mål, der ikke er standard.
Derfor vil det sikkert være en stor hjælp, hvis I taler med en montør, der har erfaring med udskiftning af vinduer i gamle huse.