Menu Luk

Sådan finder du engangsknald på nettet

Kærligt par

Det kan være nemmere sagt end gjort, hvis du som single ønsker dig et (eller flere) engangsknald. Typisk vil din første tanke måske falde på en våd tur i byen. Men byturene med vennerne og veninderne ender sjældent helt som du i første omgang havde håbet på – et engangsknald. Det kan også være at det rent faktisk lykkedes for dig, men det er ikke altid helt det samme, som de forskellige parter ønsker at få ud af det.

På nettet kan der findes mange hjemmesider, hvor du ville kunne finde den helt rigtige person at have et engangsknald med. Det vil enten foregå ”anonymt”, indtil at I beslutter jer for at sende billeder/ringe op/osv. Det kan også foregå mere ”professionelt” hvor du laver en profil, ligesom eksempelvis din Facebook, Instagram-profil eller som på et af de mere velkendte ”normale” dating sites. Nogle steder kan der oprettes abonnementer, hvor du så betaler et lille beløb om måneden. Mange ønsker ikke at betale, men for det meste vil sådan en profil have mange flere funktioner og ydelser.

Hvorfor er det en god idé at finde et engangsknald over nettet?

At have et engangsknald med en person, der søger præcist det samme som dig, vil være det vigtigste for din oplevelse.

Mange der har haft et eller flere engangsknald kan også godt skrive under på, at det ikke lige altid bliver den fornøjelse, som de ellers ville have forestillet sig.

Det kan være, at I er lidt forskellige steder i livet, er mere forskellige i forhold til hvad I selv mærkede under alkoholens indflydelse, og det kan også bare være at det bliver et flop.

Uanset hvad, så hjælper det som regel at have haft en mere jordnær, aftalt og indforstået kontakt til personen inden, sådan at det bliver et godt og sexet engangsknald.

Hvad skal du gøre hvis du skulle fortryde?

Hvis lysten, trygheden eller den seksuelle opstemthed skulle forsvinde ved mødet, er det vigtigt at gå ud fra mavefornemmelsen og aflyse aftalen. Mange kan have svært ved dette, da det kan skabe en akavet eller trykket stemning, ligesom det også kan få personen der aflyses overfor til at blive skuffet – men uanset hvad, så er det vigtigere at sige fra, end at føle sig tvunget til at skuffe være sammen med nogen seksuelt.

Husk på at lysten skal være der, for hvis den ikke er det, er det netop en af de oplevelser, der ryger i skraldebunken.