Menu Luk

Mini-zoo er perfekt for småbørnsfamilier

Man kan finde geder i de fleste mini-zoos

Som børnefamilie kan det være rart at komme væk fra hverdagens stress og jag af og til. Det er derfor vigtigt at komme ud af huset og opleve nye og spændende aktiviteter med jævne mellemrum. Der findes heldigvis et hav af forskellige aktiviteter, der kan være perfekte for familier med små børn.

Hvis du og din familie mangler den perfekte weekend-aktivitet er en tur i mini-zoo den perfekte aktivitet for en småbørnsfamilie. I en mini-zoo er det muligt for dig og dine børn at komme helt tæt på dyrene.

Hvad er en mini-zoo?

I en mini-zoo er der typisk et stort udvalg af forskellige bondegårdsdyr. Ofte vil I kunne se geder, høns, grise, kaniner, får og heste.

I en mini-zoo vil I kunne komme helt tæt på dyrene og måske være med til at fodre dem. Børnene vil helt sikkert elske at gå helt tæt op ad bondegårdsdyrene og prøve at klappe en ged eller håndfodre de små kaniner.

Udover bondegårdsdyr er der også nogle mini-zoo’er, hvor de også har mere eksotiske dyr som eksempelvis kænguruer eller forskellige abearter.

I en mini-zoo får børnene lov til at bruge flere af deres sanser end i en traditionel zoologisk have, hvor det typisk ikke er muligt at gå helt hen til dyrene og klappe dem.

En tur i mini-zoo er altså en helt perfekt udflugt for en småbørnsfamilie.

Hvorfor tage i mini-zoo?

En tur i mini-zoo med hele familien kan være den perfekte underholdning for både børn og voksne.

I en mini-zoo har du mulighed for at nyde naturen og komme helt tæt på de søde dyr.

En tur i mini-zoo vil uden tvivl falde i god jord hos børnene. Samtidig vil forældrene kunne nyde de dejlige grønne omgivelser og gå en tur rundt i et nye område sammen med børnene.

Udover en masse forskellige dyr er der typisk også andre faciliteter. Ofte vil man også kunne finde et lækkert legeområde, hvor børnene kan få brændt masser af krudt af og få en rigtig sjov og hyggelig dag.

Hvad koster det at tage i mini-zoo med familien?

Det er ofte billigere at tage i mini-zoo end i en traditionel zoologisk have. Der er derfor rig mulighed for at samle hele familien og tage afsted på udflugt.

Det kan også være en god idé at invitere bedsteforældrene med i mini-zoo, så I alle sammen kan få en god oplevelse sammen.