Menu Luk

Få hjælp til opgaverne i huset af en god handyman

En handyman kan klare mange opgaver

Hvis du har et hjem, vil der unægtelig være nogle praktiske opgaver, der skal løses fra tid til anden. Det kan være, at du skal have hængt lamper op. Eller det kan være, at du skal tilslutte en el-installation. Det kan også være, at du skal male, ordne have eller noget helt tredje.

Hvis du ikke selv er praktisk anlagt, kan det dog blive lidt af en prøvelse. Det kan også være, at du egentlig er praktisk anlagt, men mangler tid. I så fald kan det praktiske arbejde hurtigt blive en sur og uoverskuelig pligt. I begge tilfælde findes der dog råd for sagen. Du kan nemlig hyre en handyman.

Hvad er en handyman?

En handyman er en person, der har hænderne godt skruet på. Nogle gange så godt, at vedkommende også har en håndværkeruddannelse. Andre gange har vedkommende bare en stor erfaring med praktiske opgaver – og nyder at udføre dem.

Hvis du har nogle praktiske opgaver, som du gerne vil have løst, er det i mange tilfælde en handyman, som du skal have fat i.

Få hjælp til alverdens opgaver

Det er vidt forskelligt fra handyman til handyman, hvilken baggrund vedkommende har. Derfor er det også vidt forskelligt, hvordan vedkommende kan hjælpe dig. Dog er der som udgangspunkt nogle opgaver, som langt de fleste handymen kan hjælpe med. Det drejer sig blandt andet om:

  • Ophængning af lamper, billeder, fjernsyn, hylder osv.
  • Lettere el-arbejde
  • Samling af møbler
  • Havearbejde
  • Male
  • Spartle

Find nemt en handyman tæt på dig

Hvis du skal bruge en handyman, har det heldigvis aldrig været nemmere at finde en. I disse teknologiske tider er der flere platforme og hjemmesider, som f.eks. jobbi.dk, hvor du hurtigt kan finde en handyman tæt på dig. Foruden placering kan du ofte også se en masse andre oplysninger om vedkommende, blandt andet:

  • Hvor gammel personen er
  • Hvilken erfaring han/hun har
  • Hvilken time- eller opgavepris vedkommende tager
  • Hvornår personen har mulighed for at arbejde

På den måde kan du nemt finde det rette match, når du gerne vil have løst diverse opgaver i hjemmet.

Husk håndværker- og servicefradraget

Via din skatteopgørelse har du mulighed for at trække håndværker- og serviceydelser fra i SKAT. På den måde kan du minimere din handymanregning. Det bliver løbende reguleret, hvor meget du kan trække fra i SKAT. Ligesådan er det også specificeret, hvilke ydelser du kan trække fra – og hvilke du ikke kan.

Hvis du derfor gerne vil vide, om du kan benytte dig af fradraget, bør du selv læse mere på SKATs hjemmeside. Eventuelt kan du selv kontakte SKAT, så du er helt sikker på, at den specifikke ydelse er dækket.

Hvis du vælger at trække din handymanregning fra i SKAT, er det naturligvis nødvendigt, at du kan dokumentere betalingen. Sørg derfor for at betale via kort, Mobilepay eller lignende. På den måde kan du let dokumentere, at du rent faktisk har betalt en handyman.