Menu Luk

Hvidevare varehus

Det var et gigantisk varehus, vi var kommet ind i forleden dag. Det var et af den slags specialiserede varehuse, hvor man udelukkende handler med elektrisk drevne apparater til hjemmet, og jeg må sige, at det var et sandt eldorado, hvis man skulle bruge en hel masse nyt udstyr.

Vi skulle nu bare se, om vi kunne finde en billig ismaskine, for vi skulle dagen efter til fødselsdag hos vores ældste barnebarn, der fyldte 12 år. Hendes højeste ønsker var sådan en ismaskine, for en af veninderne har åbenbart sådan en, så det måtte hun jo også have.

Vi kiggede os lidt omkring for at finde hvidevare afdelingen, og den var nem nok at finde, for det var stort set hele forretningen. Vi støvede rundt mellem tusindvis af diverse køkkenmaskiner – nogle af dem meget avancerede og så nye for os, at vi ikke anede, at de fandtes. Og selvfølgelig faldt vi også over en god og billig vaskemaskine i afdelingen.

Men det lykkedes os at finde frem til en reol med ismaskiner af forskellig slags og til meget forskellige priser. Der var nogle italienske fabrikater, som jeg aldrig havde hørt om, og selv om de var meget billige, ville jeg altså ikke lade mig friste. Vi risikerer at købe noget, der går i stykker efter kort tid, sagde jeg til min kone, som var enig i, at vi hellere måtte ofre noget mere og så få en ordentlig gave til vores barnebarn.

Derfor valgte vi at købe en Philips ismaskine, for det er trods alt et kendt varemærke, man kan have tiltro til.