Menu Luk

Hvor ofte bør man rengøre sine vinduer?

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, har du vinduer, som skal rengøres. Dine vinduer bliver beskidte i løbet af et år i det danske vejr, og det kan tydeligt ses. Selv når dine vinduer er beskidte, er det ikke sikkert, at det er tydeligt, før at solen står højt på himlen, men til gengæld bliver det også meget tydeligt. Du bør i gennemsnit rengøre dine vinduer tre til fire gange om året, men det anbefales at gøre det noget oftere, så skidtet ikke samler sig og bliver en endnu større udfordring at få af.

Hvad kræver det at vaske vinduer?

Det at vaske, vinduer er ikke bare at smide noget vand på vinduet og skrabe det af. Det kræver ordentligt udstyr, hvis dine vinduer skal vore ordentligt rene og uden streger fra vandet og din vinduesskraber. Udstyret er en vigtig del af det at vaske vinduer, det er vigtigt, at du har noget ordentligt sæbevand, da du ikke kan vaske vinduer i almindeligt vand grundet kalken. Når du vasker dine vinduer, skal du starte med at tilføre sæbevandet og derefter skrabe vandet af. Hvis dine vinduer er meget beskidte, kan du ikke nøjes med at gøre dette en enkelt gang. For at sikre, at alt er væk, skal du gøre dette to gange på hvert vindue. Hvis du skal vaske dine vinduer på andre etager end stuen, er det ikke altid, at du har muligheden for at vaske vinduerne indefra, hav derfor en pålidelig stige, og vær varsom, når du bevæger dig på toppen af stigen. Det kan være svært at vaske vinduer, hvis ikke at man kan bevæge sig fornuftigt på en stige.

Få en professionel til at klare vinduerne

Hvis ikke at du har overskud eller har erfaring med vinduesrengøring kan du nemt trække lidt fra i budgettet, når dine vinduer skal vaskes. Det er ikke særligt dyrt at få vasket vinduer i forhold til, hvad det udstyr du skal bruge koster, for ikke at snakke om den tid, du skal bruge på det. En professionel klarer dine vinduer på ingen tid og sørger for, at de skinner hele året rundt. Ønsker du at finde dig et erfarent og professionel firma til at give dig en hånd med arbejdet, vil et firma som blandt andet Rene Ruder give dig en hånd med arbejder.