Menu Luk

Interesse i musik

Claus på 12 år er meget interesseret i musik, og han har lige siden, han var helt lille, haft en del forskellige musikinstrumenter. De første af dem  var selvfølgelig bare legetøj, men senere blev det til rigtige instrumenter, som han flittigt har spillet på.

Det har først og fremmest været musik, han har hørt i radioen, som han har prøvet at øve sig på, og han har for eksempel aldrig haft nogen noder, som han i øvrigt heller ikke har lært at forstå, så man kan med rette sige, at han spiller efter gehør. Nu er det helt klart guitar, der tæller for ham.

Han har en guitar, men det er tydeligt at mærke på ham, at det ikke er det rigtige instrument for ham, og han bruger den heller ikke ret tit. I en periode var det eneste saliggørende for ham at spille på trommer, og et år til jul fik han også et trommesæt, som han har øvet sig temmelig meget på. Han er efterhånden blevet god til at betjene stikkerne, og da vi har stillet et kælderrum til rådighed for ham til at spille på trommer, har vi ikke gener af hans ofte voldsomme lyde, når han øver sig.

Billige briketter

Nu er han begyndt at spille sammen med et par kammerater, og nede i vores kælder øver de sig flere aftener om ugen. De har en lille forstærker med tilhørende højtaler, så nu er der rigtig larm på, men drengene er nu flinke til at rette sig efter det, når vi beder dem skrue ned for lyden fra højtaleren.