Menu Luk

Nordic Cleaning rengør ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg er installeret ufattelig mange steder såsom kontorer, skolers forskellige lokaler, sygehuse, private boliger, lejligheder, hoteller og mange flere steder privat såvel som i erhverv. Det er dog utrolig vigtigt, at disse ventilationsanlæg rengøres, således den ventilerede luft er renest muligt. Der findes ligeledes et væld af forskellige typer af ventilationsanlæg, hvilke kræver forskellige metoder til rengøring. Med alt dette in mente kan det være meget fordelagtigt at lade det professionelle rengøringsfirma, Nordic Cleaning, klare rengøringen af ventilationsanlægget på din arbejdsplads eller i din bolig. Rengøres et ventilationsanlæg ikke korrekt, eller rengøres det slet ikke, vil ventilationsanlægget have den stik modsatte effekt end den burde – nemlig at forværre indeklimaet i stedet for at forbedre det.

erhvervsrengøring aalborg

Hvornår bør ventilationsanlæg rengøres?

Det kan være meget svært at vurdere, hvornår det er nødvendigt at rengøre ventilationsanlægget, men dette kan fagmænd være meget behjælpelige med at finde ud af. Nordic Cleaning har mange gange før rengjort et væld af forskellige typer af ventilationsanlæg, hvorfor firmaets medarbejdere er meget erfarne i deres vurdering af ventilationsanlæggets trang til rengøring. Dermed sikres det ved professionel hjælp, at ventilationsanlæggene har den helt korrekte virkning – at forbedre indeklimaet.

Krævende udstyr

Til rengøring af ventilationsanlæg benyttes specialværktøj, der indbefatter forskellige modeller. Der er eksempelvis trykluftsdrevne rensehoveder, roterende rensehoveder osv., der alle har et meget stort undertryk, hvormed det sikres, at skidtet fra anlægget ikke laver unødvendig forurening af de givne lokaler. Metoden her beskrevet kan være meget svær at udføre på den helt korrekte måde, hvorfor det kan være en god idé at søge professionel hjælp hos Nordic Cleaning. Der findes naturligvis også andre måder at gøre det på, men hos Nordic Cleaning er medarbejdere erfarne i at finde den bedst mulige metode til de krav det givne ventilationsanlæg opstiller.

Lavere elforbrug

Er anlæggene helt rene når lokaler skal ventileres, vil deres energiforbrug være lavere i forhold til helt beskidte ventilationsanlæg. Rene ventilationsanlæg er altså ikke blot med til at sikre bedre miljø inden døre, men derudover vil rengjorte ventilationsanlæg også skåne miljøet i sin helhed. Der dermed mange fordele ved at få rengjort sit ventilationsanlæg, hvilket bedst gøres med den professionelle hjælp, som det nordjyske rengøringsfirma Nordic Cleaning tilbyder.