Menu Luk

Jakodan er bedst

Man bliver klog af skade, siger et gammelt ord. Det har vi også oplevet i det lille enkeltmandsfirma, som min kone etablerede for et lille halvt års tid siden. Hun havde mange gange oplevet, at det kunne være svært at finde de lidt mere sjældne krydderier i selv de største supermarkeder, og det gav hende ideen til at etablere en webshop med speciale i krydderier.

Vi købte et pænt stort lager af alskens former for krydderier hjem, fik med professionel hjælp oprettet et website, hvor folk kan handle. I starten gik det lidt trægt, men efterhånden kom der flere og flere ordrer.

Jeg hjalp min kone med at pakke ordrerne om aftenen. Krydderierne blev doseret i små plastikposer og derefter sendt i en almindelig kuvert. Men vi fandt via klager fra modtagerne hurtigt ud af, at en almindelig kuvert ikke er den rigtige emballage til krydderier. Der var en del eksempler på, at de små plastikposer indeni kuverterne var revet i stykker, når ordren nåede frem til kunden. Heldigvis fik vi god rådgivning om emballage fra http://www.jakodan.dk/

 

Det kostede hver gang en ny forsendelse, så vi valgte at gå over til at bruge boblekonvolutter, når en ordre skulle sendes af sted. De er naturligvis dyrere end konvolutter af almindeligt papir, men vi turde ikke så hurtigt efter firmaets etablering sætte priserne op, så vi valgte selv at bære det tab, som den dyrere emballage gav i regnskabet.

Siden har vi dog hævet priserne en anelse, så de dyrere bobleposer nu reelt bliver betalt af kunden, så vores egen avance er som oprindeligt beregnet.