Menu Luk

Jobportal i udvikling

En almindelig internetside, hvor man kan søge jobs kender vi alle til. Firmaer og virksomheder, store som små, slår jobartikler op og den jobsøgende indsender en ansøgning til jobbet. Mange sider kører allerede på baggrund af dette koncept, og har succes med det, da det er noget vi alle kender til.

Men med jobbi.dk er dette koncept udviklet. Her er det alle slags job, lige fra barnepige til græsslåning, der har mulighed og relevans for at blive slået op. Ikke nok med det, er der samtidig fokus på privatpersoner, i lige så høj grad som firmaer i det kendte koncept. Det er blevet lettere at finde hinanden afhængig af om man søger hjælp eller job. Og det går begge veje, så hvis du mangler lidt hjælp til rengøring eller pasning af børnene, så tjek siden ud.

Rekrutteringen går begge veje på jobbi.dk

Samtidig med at der er fokus på hjælp til hjemlige opgaver og mindre serviceopgaver, er det som sagt nu også muligt at søge begge veje. Det skal forstås på den måde, at du både kan oprette annoncer, som en person der tilbyder hjælp, med angivne ting, og du kan være den, som søger hjælpen. Det er med andre ord nu gjort rigtig nemt at finde hinanden, i og med man både kan svare på annoncer med jobtilbud og selv lægge nogle ud, hvor du fortæller lidt om hvad du kan tilbyde af hjælp eller service.

Der er med dette koncept større garanti for at finde personer med de rigtige kvalifikationer, og det går i den grad også hurtigere, da I jo vil kunne se hinandens opslag på siden. Så har du brug for lidt ekstra til det månedlige forbrug, er dette nye koncept værd af kigge på. Også selvom du måske bare er nysgerrig.