Menu Luk

Kangertech med stor tank

Da vi for godt et par uger siden skulle på ferie på Sicilien, oplevede jeg for første gang at blive ekstra undersøgt i sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Jeg har altid haft for vane at sikre mig, at jeg ikke havde noget forkert i håndbagagen, ligesom jeg altid har tømt lommerne for alt, der indeholder metal, og i stedet lagt det i håndbagagen. Derfor er jeg vant til at kunne gå lige igennem uden at blive antastet.

Men denne gang blev jeg kaldt hen til båndet og bedt om at udpege min trolley. Den blev åbnet og undersøgt, og det viste sig, at det var vores e cigaretter, der havde påkaldt personalets opmærksomhed ved gennemlysningen.

Den venlige dame spurgte mig, hvad det var for nogle, og jeg forklarede hende det. Hun smilede og kunne efter at kigge lidt på dem se, at de var ganske ufarlige. Men prøv at se dem i silhuet, sagde hun, så kan de faktisk godt ligne mini-pistoler.

Vi havde for nylig købt nye e cigaretter af mærket Kangertech med en specielt stor tank, og jeg måtte give damen ret i, at set i profil på skærmen fra gennemlysningen, kunne man som sikkerhedspersonale godt blive lidt mistænksom.

Vores nye e cigaretter er måske lidt store og klodsede, men de har den fordel, at den store tank betyder, at vi ikke skal fylde e væske på så tit, så vi er vældig glade for dem. Og damen i sikkerhedskontrollen var bestemt venlig, og vi skiltes begge parter med et smil på læben.