Menu Luk

Tom Kristensen og Formel 1

Jeg har netop booket en rigtig drengetur for mig selv og 3 venner. Vi skal til Formel 1 i Tyskland på Hockenheim banen. Vi har valgt at køre dertil selv. Vi skal af sted torsdag den 28. juli og bliver der til søndag. Vi har købt et pakkerarrangement gennem Grand Prix Tours med hotel og arrangementer.

Torsdag er der ankomst. Fredag tilbringer vi på banen og ser træning og løb fra øvrige klasser. Lørdag tilbage på banen, og lørdag aften er der et møde med Formel 1 ekspert Peter Nygaard. Han er Formel 1 journalist og fotograf. Det ser jeg meget frem til. Søndag igen på banen, så der er lagt op til mandehørm! Vi har tribunepladser til alle dage, så jeg kan slet ikke vente.

Jeg vil gerne have et par nye solbriller til turen, og jeg har hørt, at Tom K har startet en solbrilleserie med danske Prego. De er super seje og er specielt lavet til bilkørsel og skaber den rette kontrast til sollyset, når man sidder bag rettet. Så jeg må bestemt have investeret i et par Tom K solbriller, inden vi tager af sted, så jeg kan komme i den rette stemning. Jeg har kig på et par solbriller i brun – tror nok den farve hedder skildpadde – med brune linser. De har et meget maskulint og stilrent look. De kan fås på nettet til lige i underkanten af 1500 kr. Jeg har fødselsdag i maj, så måske min søde hustru vil overraske mig med et par Tom K solbriller. Sidste år gav hun mig et hammer lækkert ur fra Daniel Wellington: http://brodersenkobborg.dk/produkter/105-daniel-wellington-ur-og-rem/

Vi skal bo på Hotel Achat i Neustadt. Det er et 3-stjernet hotel, som ligger blot 5 minutters gang fra byens historiske centrum. Der skulle være hyggelige vinbarer og restauranter, da hotellet ligger midt på den tyske vinrute.

Vi overvejer lige nu at forlænge vores tur med naturparken Pfälserwald, hvor der skulle være nogle fantastiske vandreture at gøre.

Har du oplevet Formel 1 i Tyskland – og har du nogle gode tips til os?