Menu Luk

Lån til unge kan være en svær opgave

Det er de færreste banker, der er interesseret i at give et lån til unge. Med mindre de har noget at stille sikkerhed i, hvilket de færreste unge har. Men det kan alligevel godt være, at man som ung står og har brug for et lån.

Rigtig mange unge har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Specielt sidst på måneden kan det være svært at skrabe penge nok sammen. Derfor overvejer mange at tage et af de mange kviklån, som tilbyder lån til unge og kan foretages på kun få minutter uden at skulle stille sikkerhed.

Der er flere muligheder for lån til unge

Lån penge som 18 årig er nødvendigvis ikke så let. Hvor der findes en del udbydere, der tilbyder lån til unge, vil de fleste gerne have, at de unge er over 21 år før man kan låne penge. Der findes dog udbydere der reklamerer med noget i stil, med: ”Lån penge som 18 årig”. Disse lån er ofte på små beløb og med en meget høj rente. Det er derfor vigtigt, at man får betalt dem tilbage hurtigt.

For rigtig mange unge går det dog desværre galt når de begynder, at optage disse lån under 25 år. Alle disse lån til unge har nemlig en ting tilfælles, og det er en meget høj rente. Det betyder, at omkostninger for lånet vil stige meget hurtigt, hvis ikke man skynder sig at få betalt det tilbage.

Lån til gæld er et no-go

Der, hvor det går galt for rigtig mange unge, er, når man begynder, at optage lån for, at kunne betale tilbage på sine andre lån. Med en meget høj rente på alle låne kan man til sidst ikke betale tilbage og så har man et stort problem.

Man bør derfor sætte sig ned og planlægge, hvordan man har tænkt sig at betale lånet tilbage, inden man tager det. For de fleste vil det ikke være et problem at betale lånet tilbage, hvis man har planlagt hvordan, dette skal gøres på forhånd. Man bør altså med andre ord, tænke sig om inden man tager et lån til unge.

Kilde: Forbrugslån-billige.dk/billige-laan-til-studerende/