Menu Luk

Lys i sommerhuset

I sidste uge havde jeg et møde med en ejendomsmægler ude ved vores sommerhus, som vi har valgt at sætte til salg, fordi vi bruger det alt for lidt. Vi har på forhånd valgt, at vi vil sælge det uden inventar, fordi begge vores voksne børn har brug for nogle møbler, og det er forholdsvis nye møbler, vi har stående i sommerhuset.

Ejendomsmægleren skulle se huset for at kunne sætte en pris på det. Hans første bemærkning var, at huset indvendigt virkede noget mørkt, og det er ikke heldigt, når det skal vises frem for potentielle købere. Så han opfordrede mig til midlertidigt at sørge for noget bedre belysning i husets stue. Hvis vi havde noget derhjemme, vi kunne undvære i et stykke tid, ville det jo være fint, når vi alligevel ville sælge huset uden inventar.

Jeg kunne godt se hans pointe, og det nemmeste ville jo være at køre ud med de to ret store gulvlamper, vi har stående hjemme i stuen. Dem kan vi sagtens undvære i en periode, især her i den lyse årstid, hvor de alligevel sjældent er tændt.

I går blev jeg så ringet op af ejendomsmægleren, der ville fortælle mig, hvilken pris han mente, det skal sættes til salg for. Jeg var tilfreds med hans forslag, og så var det, at han sagde, at jeg burde skynde mig lidt med at forbedre belysningen, for han har på forhånd potentielle købere i sit kundekartotek. Derfor har jeg i dag været ude i sommerhuset med de ekstra lamper.