Menu Luk

Nemme leggings

Det er nu nemmere at pakke kufferten til en ferie om sommeren end om vinteren. Det tænkte jeg lidt over, da jeg for et par timer siden var stort set færdig med at pakke vores bagage til en uges ferie i det nordlige Italien, som vi skal af sted på i morgen tidlig.

Vi var på vinterferie i Østrig sidste vinter, og det nødvendige varme tøj til den slags ferie fylder altså en del mere end sommertøjet. Til vores forestående ferie har jeg dog måttet tage højde for, at det kan blive lidt køligt om aftenen, så jeg har også pakket et par varme strømper til mig selv, for jeg ved af erfaring, at man godt kan risikere at komme til at fryse benene, når man for eksempel sidder på en restaurant om aftenen.

Af samme grund har jeg også taget et par tynde leggings med, for vores feriemål ligger lige op ad Alperne, så hvis man er lidt uheldig med vejret, kan der sagtens være nogle kølige perioder.

Bambus tøj

Det har jeg også nævnt for min mand, for han har en tilbøjelighed til at glemme at tage højde for den slags, så han normalt på vores sommerferier kun medbringer nogle små herretrusser som underbukser. Denne gang har jeg opfordret ham til at tage et eller to par af de varme herre tights, han primært bruger om vinteren, med i bagagen, så han også kan holde varmen på en kølig aften, ligesom han også har lagt en tynd sweater i sin kuffert.