Menu Luk

OBH Formula

Det var tid til mit årlige lægetjek og jeg havde skrevet en seddel med det, jeg skulle spørge min læge om. Blandt andet syntes jeg, at mine led var ømme om morgenen, og at jeg ofte havde ondt i ryggen.

Jeg blev grundigt undersøgt, fik målt blodtryk, blev lyttet på hjerte og lunger og alt muligt andet. Det var en grundig undersøgelse, og da vi efterfølgende havde en snak om, hvordan jeg havde det, fortalte jeg, at jeg egentlig havde det godt, men at ledsmerterne og en øm ryg hver morgen bekymrede mig.

Vi aftalte, at jeg skulle komme igen ugen efter for at få svar på blodprøverne, og da jeg mødte op hos lægen på det aftalte tidspunkt, fik jeg at vide, at alt var normalt. Du fejler ikke noget, sagde han, men du har pga. din alder nogle skavanker, som man ikke kan gøre så meget ved. Som lindring anbefalede han, at jeg købte et varmetæppe som jeg skulle ligge på om natten, det kunne formentlig lindre mine smerter i leddene og ryggen.

Jeg gik straks hen for at kigge på et varmetæppe og blev i forretningen anbefalet et OBH varme tæppe, og det køb har jeg ikke fortrudt, mine led- og rygsmerter er minimeret og jeg sover rigtig godt om natten takket være et varmetæppet.

I øvrigt sagde min kone til mig, da jeg kom hjem med varmetæppet, at OBH er et godt mærke, og at hun ønsker sig et OBH Formula strygejern i julegave. Se, det får man ud af at være kvalitetsbevidst.