Menu Luk

Øreringe

Kontorassistenten i virksomheden, hvor jeg er ansat, havde født tvillinger, og vi kolleger ville sende en barselsgave. Vi er en mindre  virksomhed med 13 ansatte, vi har et godt arbejdsmiljø, snakker og pjatter, når lejlighed byder sig, og knokler i spidsbelastede perioder. Vores direktør møder vi næsten hver dag, når han går “sin runde”, snakker lidt med hver af os og spørger, om vi har det godt, eller om der er noget, vi er utilfredse med. Ingen af os kunne drømme om at klage over arbejdspladsen, det eneste nedskrevne forbud fra vores direktør er, at ingen må bære smykker under arbejdet.

Dette hænger sammen med, at der for år tilbage skete to triste uheld i virksomheden, et i administrationen og et i produktionen, begge uheld kunne have været undgået, hvis medarbejderne ikke havde haft smykker på. I administrationen fik en kollega revet det meste af underarmen op og læderet nogle sener, fordi hendes armbånd satte sig fast i håndtaget på en elektrisk dør.  I produktionsafdelingen fik en kvinde revet halvdelen af øret af, fordi den ene af hendes øreringe satte sig fast i armen på  en stansemaskine.

Så vores smykker ligger i tasken indtil fyraften, det er i orden for os, men vi er nu alligevel blevet enige om, at vores kollega skal have en halskæde og et armbånd i barselsgave, og jeg har lovet at købe smykker til hende i vores favoritbutik, nemlig en netbutik, der sælger online smykker, og hvis der er tilbud på billige smykker kan der også blive til øreringe. Og så endte jeg med at læse denne i farten.