Menu Luk

Outlet for joggingbukser

Joggingbukser

Factory outlet, stod der med store bogstaver øverst i annoncen. Indrømme, jeg blev temmelig irriteret, for jeg hører til den gruppe af danskere, som rent faktisk holder af vores sprog og mener, vi skal bruge det. Det er helt i orden at tage nye – oftest engelske – ord ind i sproget, når vi ikke har et tilsvarende ord, der er ordentligt dækkende. Men hvad er der egentlig i vejen med ordet ”fabriksudsalg”?

Joggingbukser

Nå, men annoncen var fra en forretning, der har specialiseret sig i at indkøbe store partier af tøj – oftest udgåede modeller – og sælge det meget billigt. Og når man nu har tre børn, der alle slider ret kraftigt på deres tøj, er gode tilbud jo altid interessante. Så trods min irritation over det sproglige, gav jeg mig til at studere annoncens indhold.

Jeg faldt blandt andet over et godt tilbud på softshell jakker, og det passer mig fint, for i hvert fald begge de to drenge trænger til nye vindjakker, så i morgen tager jeg alle tre børn med ind i forretningen for at købe noget tøj til dem.

Vores datter, Ida på 13 år, kan givetvis også bruge en smart rullekrave T-shirt, som forretningen også annoncerede med. Hun er lidt vanskelig med tøj, men i hvert fald i mine øjne ser den smart ud på billedet i annoncen, og den kan fås i en række forskellige farver, så hun kan nok tilfredsstilles.

Og så annoncerer forretningen også med billige joggingbukser i børnestørrelser, så der er nok at køre efter.