Menu Luk

Snedig sporhund

Vores lille kæledægge, Lotte, er en tre år gammel Beagle tæve, som giver os masser af underholdning i hverdagen, fordi hun er en både sjov og kærlig hund med et særdeles selvstændigt sind, som det jo er ret normalt for Beagler.

Men hun er god til at lære forskellige discipliner, og min kone og jeg leger tit med hende, når vi lufter hende i parken, hvor vi blandt andet træner hende i at snuse sig frem til ting, som vi gemmer for hende.

Hun er blevet meget dygtig til at finde ting, og hendes evner i den retning kom til sin ret, da jeg tidligere i dag luftede hende i parken. Jeg fik øje på et par mennesker, som bor tæt på os, der gik rundt og stirrede intenst ned i græsplænen. Der var ingen tvivl om, at de ledte efter et eller andet.

Jeg gik derfor hen til dem og spurgte, om vi – især Lotte – kunne hjælpe med noget. Manden fortalte, at han havde tabt sin e-Cigaret ( den var købt her )og nu ikke kunne finde den, og det ville selvfølgelig være dejligt, hvis Lotte kunne snuse den op. Jeg havde en svag fornemmelse af, hvordan sådan en elektronisk cigaret ser ud, men udseendet var jo egentlig ligegyldigt, hvis Lotte kunne få en fært af den.

Lotte fik lov at snuse til konens tilsvarende cigaret, og så sendte jeg hende ellers ud at søge. Der gik nogle minutter, men så kom Lotte med E-Cigaretten i munden. Manden blev glad, og jeg var da også lidt stolt.