Menu Luk

Prøv fodboldgolf, når du skal stresse af

For rigtig mange danskere er hverdagen ofte uoverskuelig, stresset og lang. På jobbet skal man være professionel, udføre en masse opgaver og generelt præstere en hel masse. Derhjemme kan der være en masse huslige pligter, der skal fuldføres, men hverdagen kan også være presset med det, at børnene skal hentes i enten fritidsordningen eller børnehaven. Både på jobbet og derhjemme kan der derfor typisk være brug for det, at kunne koble af og blot nyde en dag væk fra disse travlheder, så man kan nyde hinanden i familien eller have en sjov og afslappende dag med kollegaerne uden for jobbet.

Fodboldgolf kan her være en god løsning, da det både indbyder til sjov, motion og hyggelige timer sammen med familien, gode venner eller kollegaer. Helt enkelt er fodboldgolf en hyggesport kombineret af fodbold og golf, da det gælder om at få fodbolden i et golflignende hul. Aktiviteten er super sjov og for de fleste, da det eksempelvis ikke er et krav at man er dygtig med en fodbold. Selvom det selvfølgelig er sjovest at vinde, så er aktiviteten også medvirkende til at man får grint en masse sammen som familie eller kollegaer, hvilket på mange måder styrker sammenholdet internt. Fodboldgolf kan findes de fleste steder i landet.

Fodboldgolf minder i stor udstrækning om minigolf. Blot er den lille golfbold afløst af en fodbold og golfkøllen er afløst af dine egne fødder. Men ellers er formålet det samme: Bolden skal i hul på færrest mulige forsøg. Og den, som klarer det, er vinder! Ud over det, er reglerne i fodboldgolf ganske simple. Så alle kan være med til nogle dejlige og afslappende timer.