Menu Luk

Så er det jakke tid

Efteråret er lige for døren, det betyder at jeg skal ud og have køb mig en ny jakke. Sidste år træk jeg lidt lang tid, faktisk endte det med at jeg sprang det helt over fordi sommeren kom tidligt. Men min vinterjakke er 4 år gammel, og hænger efterhånden så meget i laser at jeg bliver nød til at købe en ny i år.

Det er også fint nok, jeg elsker at shoppe og bruger gerne lang tid på at lede efter den billigste jakke. Jeg er egentlig ikke det store mærke dyr, men overvejer lidt om jeg skal købe en Canada Goose jakke, eller måske en North Face, men det alligevel mange penge man skal af med. Til gengæld så burde det jo så også være kvalitet som holder i mange år frem. Min kæreste har en North Face jakke som hun er sindssyg glad for, og den kører på 3. sæson nu, og man kan faktisk næsten ikke se, at den er 3 år gammel. Den stor som ny!

Udover at de fede brands holder længere, så får man jo nok også en væsentlig bedre jakke, altså her tænker jeg på at det nok er nemmere at holde varmen i en god solid jakke til 1.500-2.000kr, end det er i en af de jakker jeg har set i på i Føtex til 299,-

Nu må vi se hvor jeg ender henne, det er ikke nemt at finde penge til de fede jakker når man kun er på SU, så det kan godt være jeg ender med at købe en fed jakke der ikke koster kassen. Jeg har fundet nogle ret fede jakker her, som ikke koster alverden.

 Udover en jakke til mig selv så skal jeg også have fundet en til min lille niece, som bliver et år her den 20. september, det bliver så min fødselsdaggave til hende. Hvis hun kunne snakke endnu så havde hun jo nok sagt at hun ønskede sig dukker, eller andet legetøj, men det får hun ikke lov til selv at bestemme i denne her omgang!