Menu Luk

Tankstationers batteripriser

Mit job som salgsassistent på en tankstation er faktisk meget mere interessant, end jeg på forhånd havde forventet. Som lægestuderende er det rart at kunne tjene nogle ekstra penge ved siden af SU’en, så for nogle måneder siden slog jeg til, da jeg på vores lokale tankstation så et opslag om, at man manglede arbejdskraft til pasning af tankstationen om aftenen.

Jeg har fået en tilpas grundig instruktion i de varer, vi forhandler i butikken til tankstationen, så jeg kan lidt mere end bare lave en fransk hotdog, som flertallet af kunderne om aftenen kommer efter.

Men det er også typisk om aftenen, når andre butikker ikke har åbent, at folk pludselig står og skal bruge en helt anden type varer. Jeg har allerede nu kunnet konstatere, at sådan noget som batterier er en vare, der sælges temmelig meget af – især tidligt på aftenen. Sagen er, kan jeg forstå på kunderne, at lille Peters el-drevne legetøj pludselig står af på grund af strømmangel, og knægten er selvfølgelig utrøstelig. Så farmand sendes i byen for at skaffe batterier til legetøjet.

Forleden aften havde jeg en kunde i netop det ærinde. Han fortalte, at han egentlig altid brugte genopladelige batterier (som dem her) til børnenes legetøj og anden elektronik, men lige den aften havde han glemt at sætte et par batterier til opladning. Hvor dum kan man være, sagde han med et smil.

Det sker også jævnligt, at vi har kunder til de blybatterier, man bruger i bilerne. Det er mest på de helt kolde aftener.