Menu Luk

Trailer til ATV og pocketbike?

Jamen, så bliver vi jo også nødt til at have en trailer til at spænde efter bilen, sagde min kone, da jeg luftede tanken om at anskaffe nogle små, motoriserede køretøjer til drengene og mig selv, så vi kan udnytte det spændende terræn, der er omkring den ødegård, vi har købt i Sverige.

Men nej, det har aldrig været min tanke, at jeg skulle fragte maskinerne frem og tilbage – de skal stå på ødegården og kun bruges der. Jeg vil nok købe dem herhjemme, men så kan jeg låne en trailer til den ene tur, hvor de skal med til Sverige.

Begge vores sønner har længe talt om, at de godt kunne tænke sig sådan en lille pocketbike til at drøne rundt på. Jeg har sagt nej for så vidt angår villavejene i vores kvarter, men det er noget helt andet med skovvejene og terrænet oppe i Sverige. Her er der plads i rigelige mængder, og larmen kan ikke genere nogen, for der bor ikke nogen i nærheden.

Selv har jeg lyst til at anskaffe mig en ATV, for jeg vil hellere kaste mig over udfordringerne i det bakkede terræn end bare køre derudad på en plan vej. Så nu er jeg begyndt at søge på nettet for at finde en tilpas billig maskine, og jeg har fundet en netbutik, hvor jeg synes priserne er rimelige.

I samme butik kan jeg også købe de allermest nødvendige ATV reservedele, så jeg kan holde maskinen kørende også oppe i ødemarken.