Menu Luk

Smykker til mænd

Tiderne har ændret sig, og jeg indrømmer, at jeg ikke helt har formået at følge med tidens trend, især ikke hvad angår modetøj og smykker til mænd. Men da vores svigersøn ønskede sig et smykke i fødselsdagsgave, fik jeg udvidet mit kendskab til sortimentet af herresmykker og opdagede, hvilke smykker der var populære hos mænd. Svigersønnens ønske var en halskæde i guld med et enkelt vedhæng udformet som en drage, og på ønskesedlen havde han noteret en webadresse på en butik, som sælger smykker online.

Da jeg besøgte netbutikken, blev jeg overrasket over det store udvalg af herresmykker og samtidig overrasket over de forholdsvis rimelige priser. I løbet af ganske få minutter havde jeg fundet halskæden med dragen og skyndte mig at bestille den, men jeg kunne ikke afholde mig fra at kigge videre på websiden, hvor jeg faldt for de yndigste øreclips i sølv, som ville passe perfekt til min nye, lyse sommerdragt.

Da pakken med smykkerne kom to dage senere, kiggede min mand på fakturaens bundlinje og gav udtryk for sin overraskelse over den billige pris på gaven til svigersønnen, han blev endnu mere overrasket over, at der i prisen også var inkluderet et par øreclips til mig.

Nu ser vi frem til fødselsdagen hos svigersønnen og håber, han bliver glad for kæden. Vi vender helt sikkert tilbage til netbutikken med det store udvalg af smykker til enhver lejlighed, for smykker er altid velkomne gaver, åbenbart også hos mænd. Og der er nok at vælge imellem til gode priser.