Menu Luk

Velformet og godt indpakket

I morgen skal jeg på ferie på en af de græske øer i to uger sammen med min veninde gennem de seneste seks år, Yvette, som jeg holder virkelig meget af, selv om jeg ind imellem synes, at hun er lige lovlig frivol og ofte temmelig pågående i sin evige jagt på mænd. Ja, Yvette er nok en af de piger, man betegner som havende en stor appetit på livet.

Og det har jeg da i hvert fald fået bekræftet gennem de seneste uger, hvor vi har snakket meget om den forestående ferie, for Yvette lægger ikke skjul på, at et af hendes succeskriterier for ferien er at score så mange mænd som overhovedet muligt.

Og hun skal nok få succes, for hun er en meget velformet pige med et kønt ansigt, så hun er altid meget ombejlet, og når vi tager en tur i byen kan jeg roligt regne med, at vi ikke følges ad hjem, for hun tager stort set altid hjem med en eller anden fyr, hun har scoret.

Hendes store appetit på sex skinner også igennem i valget af feriebagage, kunne jeg konstatere her tidligt i aften, da jeg var ovre hos hende for at hente en soldragt, som jeg har lånt af hende til ferien. Hun havde linet alt det tøj, hun skal have med i kufferten, op på sin seng, og det var helt sikkert hendes undertøj, der var i fokus.

Nu vidste jeg jo godt i forvejen, at Yvette lægger meget vægt på, at hendes undertøj skal være så frækt som overhovedet muligt, for det har jeg ved selvsyn konstateret mange gange. Og selv lægger hun ikke skjul på, at undertøjet er noget, hun virkelig lægger vægt på.

 

Hun er vist storkunde hos de 2 førende online butikker i Danmark:

http://temptedbynight.com/da/

http://houseoflingerie.com/da/

 

Én ting er at tiltrække sig mændenes opmærksomhed, når man går i byen, siger hun, men en anden er at fastholde interessen hos dem, når man begynder at smide tøjet. Det skal være sådan, mener Yvette, at det undertøj, kvinden har på, skal sætte gang i en masse fantasier hos manden, for så er han ganske enkelt en bedre elsker, hævder hun.

Nå ja, tænker jeg, men det er trods alt kun en kort overgang, at mændene ser hendes undertøj, for det bliver jo flået af lynhurtigt i den slags situationer. Men Yvette fastholder, at det gør oplevelsen for både manden og hende selv større, når hun er klædt på den måde.

Jeg kunne ikke dy mig for at kigge lidt nærmere på alt det undertøj, hun havde lagt frem på sengen. Yvette er ikke typen, der går efter lillepigeagtige blonder, hun er snarere en mere hård eller dominerende type, og jeg ved også fra hende selv, at hun foretrækker at være den, der styrer løjerne, når hun er sammen med en mand.

Men jeg var nu nødt til at fortælle hende, at klimaet på de græske øer her om sommeren nok ikke ligefrem er egnet til at gå med et corsage i latex ret lang tid af gangen, og det valgte hun da også at lade blive hjemme.