Menu Luk

Billige æsker

Mens vi var helt unge, opfattede jeg ikke ligefrem min mand som en handy man. Bevares, han kunne da godt sætte lamper op i vores lejlighed, men ellers syntes jeg ikke, han var specielt fiks på fingrene med værktøj og den slags.

Men det har bestemt ændret sig, efter at vi har fået eget hus. Det blev helt tydeligt en inspiration for ham, at vi til huset havde et dejligt stort redskabsrum bag carporten, som nærmest kaldte på også at rumme et lille værksted.

Så det gik han hurtigt i gang med at indrette, og jeg husker tydeligt, hvor stolt han var, da han viste mig en række hylder, han havde sat op over det bord, han skulle bruge som arbejdsbord i værkstedet. Du kan roligt lægge et vaterpas på, sagde han, for de er 100 procent vandrette. Det så da også pænt og ordentligt ud, så jeg blev nok en smule stolt af ham.

Selv om det nu snart er to år siden, vi købte huset, kan jeg endnu huske, at han senere den dag, da han havde sat hylderne op, kom ind til mig og sagde, at hvis jeg havde nogle papæsker af en eller anden art, så måtte jeg ikke smide dem ud, for han skulle bruge nogle til skruer, beslag og den slags. Man kan jo altså købe billige papæsker online som her: http://www.jakodan.dk/emballage/aesker.html

Jeg har aldrig haft for vane at gemme brugt emballage, så jeg foreslog ham at købe sådan nogle små kasser af plastik, som man netop kan få til skruer, søm og den slags. Ja tak, svarede han, men husk lige, at vi har spændt vores økonomi ret hårdt op ved købet af det her hus, så hvis jeg kan finde noget gratis i stedet, kan vi altså godt bruge den besparelse. Og det havde han selvfølgelig ret i.

Det blev juleaften kort efter, og jeg kan endnu huske, hvordan min mand tiggede sig til både børnenes og mine svigerforældres gaveæsker i den udstrækning, deres julegaver havde været i sådan nogle, og han scorede da også en hel del æsker, han kunne bruge i sit værksted. I mit firma køber vi billige gaveæsker engros her: http://www.jakodan.dk/gaveindpakning/gaveaesker.html

Han var faktisk meget glad for at gå og rode ude i det værksted, og han talte tit om, at han glædede sig til, at det blev forår og sommer, for det var faktisk en lidt kold fornøjelse at stå derude her om vinteren, og til foråret kunne han så også komme i gang med nogle af de ting, vi har talt om at lave.

På et tidspunkt bad han mig også om at gemme nogle papirsposer, for dem kunne han godt bruge til de bløde dimser såsom samlemuffer, strips og sådan noget. Det lovede jeg ham at huske, men da jeg dagen efter var i supermarkedet, faldt jeg over et godt tilbud på nogle solide prøveposer, så jeg købte sådan en pakke til ham, og dem blev han bestemt glad for.

De er helt perfekte til formålet, sagde han, for de har i forvejen huller i toppen, så de er nemme at hænge op på et søm, hvad jeg netop har tænkt mig.