Menu Luk

Brug for opbevaringsrum?

Er der ikke mere plads på loftet, eller står I foran at skulle sælge huset og flytte til noget mindre? Uanset hvad grunden måtte være, så anvender flere og flere danskere et opbevaringsrum som dem her til alle de ting de gerne vil gemme, men ikke har plads til. Et opbevaringsrum er den optimale løsning når der skal bruges midlertidig ekstra plads, hvad enten det er for en kortere eller længere periode.

Et opbevaringsrum bruges i dag af mange, både private og erhverv. Det er meget forskelligt hvad folk bruger et opbevaringsrum til. Nogle opbevarer ejendele de har arvet, som eks. billeder, pyntegenstande el.lign. Nogle opbevarer møbler de har tilovers fra et hussalg, nogle er på jordomrejse og har udlejet deres bolig og har derfor deres ejendele opmagasineret i et opbevaringsrum.

Fordele ved et opbevaringsrum

Der er mange fordele ved at leje et opbevaringsrum. Du kan typisk leje det på månedsbasis, og er derfor ikke bundet af en lang opsigelsesaftale. Desuden tilbyder de fleste udlejere af opbevaringsrum en række forskellige størrelser, således kunden kan leje et opbevaringsrum som matcher kundens aktuelle behov. En anden markant fordel ved at leje et opbevaringsrum er at lejeren kan skifte til et mindre eller større opbevaringsrum hvis behovet ændrer sig med tiden.

Mange lejer opbevaringsrum

At leje et opbevaringsrum er blevet hverdag for mange danskere. Det er sikkert, det er opvarmet, det er overvåget og ofte med bemanding i hvert fald i dagtimerne. Samtidig er der efterhånden opbevaringsrum til leje i de fleste byer, så folk behøver ikke køre adskillige kilometer for at tilgå deres opbevaringsrum.

Det antages samtidig at finanskrisen har fået os til at gemme ting, som vi uden krise ville kassere uden at blinke. Det har betydet stigende efterspørgsel efter opbevaringsrum, og det tendens forventes at fortsætte således endnu flere vil leje et opbevaringsrum i fremtiden. Tendensen med at leje et opbevaringsrum er yderst markant i de store danske byer, hvor mange bor i lejlighed med minimal mulighed for opbevaring.