Menu Luk

Burgere i Randers

Det var en ny følelse pludselig at mærke, at jeg ikke kunne overskue de kommende to uger. Vores hus var fyldt med håndværkere, som renoverede vores køkken og badeværelse, jeg havde travlt på mit job, min mand var bortrejst en uge, og for at det ikke skal være løgn, faldt jeg over en murerspand og forstuvede venstre håndled.

Jeg var grædefærdig, da jeg kom hjem fra skadestuen, dels fordi jeg havde smerter i hånden, dels fordi jeg kom i tanker om, at jeg havde lovet vores 12-årige søn at servere burgere for ham og hans to kammerater efter fodboldkampen den følgende lørdag. Og da det gik op for mig, at håndværkerne umuligt kunne færdiggøre vores køkken inden lørdag, syntes jeg pludselig, at alt var uoverkommeligt.

Da min mand ringede senere på aftenen, fortalte jeg hele historien med gråd i stemmen, jeg var ked af at skuffe sønnen, men desværre blev jeg nødt til det. Men heldigvis kunne min mand tænke klarere end jeg, han foreslog kort og godt, at jeg inviterede drengene på aftensmad i Randers på Sunset Boulevard, som vi har besøgt flere gange.

Det er forunderligt, at man kan tabe modet over så lille et problem, og hvad værre er at miste evnen til at tænke på en alternativ løsning. Men takket være min mands gode råd er vi nu snart på vej til Rander for at få stillet sulten med en kyllingeburger, og jeg glæder mig til at spise aftensmad i Randers sammen med tre sultne, unge herrer.