Menu Luk

CMS i WordPress

Der findes utrolig mange CMS-systemer, så der burde være gode muligheder for at finde et system, der kan dække dine behov og ønsker. CMS-systemerne varerier således også meget i kvalitet og pris. Det er vigtigt at det CMS-system, du vælger er af god kvalitet – dvs. brugervenligt og som både er søgemaskinevenligt og med mulighed for endog avanceret søgemaskineoptimering. Det mest populære CMS-system hedder WordPress, og 1/5 af alle websites i dag benytter WordPress-platformen. Det siger en del med mange hundrede millioner websites!

WordPress er et gratis open source blogsystem, og som også har et dynamisk CMS. Det er skrevet i PHP. I December 2011 var WordPress 3.0 blevet downloadet 65 millioner gange. WordPress er efterhånden blevet anerkendt som et CMS, men de fleste anser det nok stadigt som blot et blogsystem. Fordelene ved WordPress’ CMS er, at det er utrolig brugervenligt og derfor nemt for brugerne at benytte de forskellige funktioner og udgive det indhold, de ønsker.

Masser af plugins og temaer med WordPress

De mange brugere har medført, at WordPress kan give et utrolig stort og imponerende udvalg af plugins og temaer. De ulemper, der har været omtalt omkring WordPress, har været kommentar-spam og sikkerhedshuller. Kritikpunkterne er dog taget hånd om, da WordPress-udviklere og frivillige verden over hver dag hjælper med at bidrage til løsningen med ny kode.

Ford bruger WordPress

Af større hjemmesider kan blandt andet nævnes Ford Motor Company og Gordon Browns hjemmeside. Denne ovennævnte ulempe angående kommentar-spam kan også søges udbedret ved blot at installere et anti-spam plugin. WordPress er ikke kun til små bloghjemmesider, da der er mulighed for at udbygge det, så du kan administrere mere avancerede opgaver. Når du vælger WordPress bliver du heller ikke afhængig af én leverandør, da der utallige WordPress udviklere i DK.

WordPress er som en ekstra bonus også ret nemt at foretage søgemaskineoptimering på, således at det bliver lettere at få din hjemmeside til at ranke højt på Google.