Menu Luk

De pokkers tissemyrer

Vi har i flere år været plaget af tissemyrer, som kommer indendørs for at lede efter noget spiseligt. På en eller anden måde er det lykkedes myrerne at få skabt sig en hemmelig tunnel ind under gulvet i vores vindfang, hvorfra de så kan komme op og videre rundt i huset.

Vi har naturligvis bekæmpet myrerne med alverdens midler og gode råd. Og de fleste tiltag har da også hjulpet i et vist omfang. Men helt at slippe af med myrerne er det aldrig lykkedes for os.

Men da vi for nylig gik i gang med at lave en del renoveringsarbejde, som blandt andet involverede vindfanget, øjnene vi chancen for at komme tissemyrerne til livs en gang for alle. Gulvet i vindfanget blev brækket op og der blev støbt et helt nyt gulv. Så nu følte vi os temmelig sikre på, at der nu var styr på problemet med myrerne. Men ak og ve, vi tog fejl. Det tog faktisk ikke lang tid, før myrerne havde fundet en ny vej ind i vindfanget, med videre adgang til alle de lækre ting vi har i huset.

Vi har nu hurtigt lokaliseret hvor de kommer ind. Det drejer sig om en lillebitte utæthed ved døren, som gør at de små bæster fortsat har uhindret adgang til alle herlighederne. Men vi skal nu nok få bugt med em i den sidste ende. Det kan godt være, at det tager lang tid og kræver masser af arbejde. Men jeg er sikker på, at vi nok skal få styr på myrerne indenfor overskuelig fremtid.