Menu Luk

Ekspropriation og planlov?

forvirret over planloven

Måske står du i den situation, hvor du som bygherre bare må indse, at du ikke har råd. Firmaet har lidt store tab over de sidste par år. Du har ofte været i ubehagelige situationer, hvor du har fået besked på at vælge imellem den ene eller anden medarbejder. Ikke en sjov situation at være i. Ej heller er det en spændende situation at se frem til. Ikke desto mindre, så følger du med. Enten via de interne media, eller via de eksterne. Du tænker ikke så meget over det.

Styr på reglerne

Dit job er jo at få styr på alle de sager, der handler om tilladelser, ekspropriation, vejene og planloven. Sommetider kan du godt føle, at du bare er en af dem, der skovler papir fra det ene skrivebord til det næste. Det er en følelse, som slet ikke er uvirkelig. Vi er mange, der har den til hverdag, ligesom du har den. Du skal bare vide, at der kan gøres noget ved den. Det første, du skal gøre, er at melde dig ind i vores gruppe. Det er gratis at være medlem. På alle niveauer. Men da vi ofte ser, at mange mennesker melder sig ind i gruppen uden at være klar over vores betingelser, og derfor bliver skuffede, så vil vi lige lave et lille shout-out:

Tal med en jurist

Er du på det punkt i dit liv, hvor du vil klage til myndighederne over noget, der har med din bolig at gøre, så bør du gøre det via en god advokat. Helst, en, der kender til området, hvor din bolig skal opføres, eller er blevet bygget. Dernæst skal du vide, at vores advokat, her i gruppen udfører arbejdet frivilligt. Derfor kan du ikke forvente, at der bliver svaret på din henvendelse lige med det samme. Det forventer vi, at du kan acceptere! I tillæg til min mail om vores betingelser med videre vil jeg dog også give en lille, personlig note til jer: Når I kommer til Paris, så sørg for, at I kommer ind i arrondissement nr. det og det! Send en privat besked om, hvor jeg skal sende listen med de bedste råd til Paris.

Nyd det

Og nyd en dejlig weekend på ekstra honey moon tour. I har brug for det. I har fortjent det. Bare sådan som et lille, ekstra bonus i hverdagen ikke? Og så lad mig bare tage vare på alle de ting, som I alligevel ikke ved noget om. Fx det at få ansat en god advokat. Sådan en advokat, der ved noget om straffeloven 276 eller bare om almindelig vejret. (Nej: Ikke en meteorolog!) En, der ved noget om, hvordan hverdagen kan blive svær at håndtere, hvis man pludselig uden at vide det, ryger ind i en konflikt. Sådan en ’familie-advokat’ kan være mange tusind kroner værd. Simpelthen fordi det, du sparer penge ved ikke at kaste dem ud efter enkeltstående situationer. Du får opbygget et godt forhold til din advokat med tiden. Det er vigtigt. Uden tillid til en advokat, en læge, en tandlæge, så ville vi nemlig ikke have det godt. Så hvorfor nedprioriterer vi altid advokaterne? Det er helt forkert.