Menu Luk

En god tandlæge?

Om to år kan jeg fejre 25 års jubilæum i det firma, hvor jeg er ansat. Firmaet er leverandør af højt specialiseret udstyr til tandlægeklinikker, og det er min opgave som sælger og konsulent at servicere vores kunder i hovedstadsregionen. Det er et job, jeg altid har været meget glad for. Jeg har en stor kontaktflade og møder mennesker hver dag i forbindelse med mit arbejde.

For nylig fik jeg en udfordrende opgave, da jeg var på besøg hos en tandlæge i København. Han driver en pænt stor klinik sammen med tre kompagnoner, men nu har han taget en specialuddannelse i at udføre implantater på patienter.

Han har aftalt med sine kompagnoner, at han trækker sig ud af deres nuværende klinik og etablerer sig som tandlæge på Frederiksberg med speciale i implantater. Hans tre kompagnoner udfører ikke selv implantater, men vil henvise deres patienter til den nye klinik på Frederiksberg.

Tandlægen har fundet nogle egnede lokaler til sin nye klinik, og nu har han involveret mig i selve indretningen, fordi jeg har så mange års erfaring med udstyr til tandlægeklinikker.

Der stilles store krav til sterilitet, når en patient skal have et implantat, ligesom der skal en del specialudstyr til. Vi har i firmaet en tysk leverandør af den type udstyr, og dem har jeg kontaktet for at få udarbejdet en komplet liste over det nødvendige udstyr. Det bliver noget af en investering for min kunde, før han for første gang kan udstyre en patient med et implantat på Frederiksberg.