Menu Luk

Er du til Gilleleje?

Jeg tror faktisk, at danskerne kan deles i tre lejre, når det gælder spørgsmålet: Vil du holde ferie i Gilleleje? Og det er de tre svarmuligheder, du ser i afstemningen herunder. Men hvad er det, der er så attraktivt ved Gilleleje? Først og fremmest er der jo den helt enestående beliggenhed ud til Kattegat, der byder på ekstreme udsigter og sol. Der er fiskeriet, der er fremragende – både fra kysten, havnen og fra en af de små både, der sejler lystfiskere ud.

Der er også det med mulighederne for at møde en celebrity. Mange kendte danskere ynder at holde ferie i det smukke gamle fiskerleje, og det medfører selvfølgelig også en vis tilstrømning af nysgerrige, der gerne vil kigge nærmere på jetsettet. Der er også de mange og helt vidunderlige feriehuse i Gilleleje, der jo tiltrækker mennesker fra nær og fjern. Og såmænd også  fra udlandet med jævne mellemrum.

Hvordan har du det med at holde ferie i et sommerhus i Gilleleje?

Gilleleje som feriemål?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

 

Gilleleje er kendt som byen på toppen

Jeg gik rundt og troede i mange år, at det kun var Skagen, der var byen på toppen, men faktisk er det også et brand, Gilleleje benytter. Og byen ligger jo på toppen – bare af Sjælland og ikke Jylland, som tilfældet er med Skagen. Mon ikke mange alligevel er glade for, at vi ikke har solgt Sjælland til svenskerne, som mange jyder jo ellers gerne så?

Jeg er i hvert fald yderst glad for, at Gilleleje hvert år byder min familie og mig velkommen, når vi kommer til vores sommerhus for at stresse af. Vi nyder roen i kombination med det der umiskendelige miljø af gammelt fiskerleje og moderne jetsettere – sidstnævnte støjer ikke og opfører sig faktisk altid eksemplarisk.

Vi kommer her hvert år adskillige gange, og vi er ovenud begejstrede for vores feriehus, som vi har købt via Kysthusene i øvrigt.

Hvad med dig? Holder du ferie i Danmark? Måske har du gode tips til Gilleleje?