Menu Luk

Golfudstyr?

Golfkølle

Jeg har altid hørt, at golf er stærkt vanedannende, men det slog jeg nu hen som det rene sludder – for hvem kan dog blive afhængig af at vade rundt på en veltrimmet græsplæne og baske til en lille bold med køller, der er nøje udvalgte i forhold til lige det sag, der skal slås? Jeg ar altid sagt, at golf er noget, vi har folk til. Men så prøvede jeg at spille golf selv. Og det…. Uha da!

Golf blev min passion

Lad mig bare sige det kort: Jeg blev bidt, afhængig og aldeles golftosset på én og samme dag. Aldrig havde jeg forestillet mig, at jeg kunne blive så bidt af noget som helst. Men det blev jeg altså, og jeg kunne slet ikke vente på at komme afsted igen.

Det er nu godt halvandet år siden, og siden har jeg spillet golf hver eneste gang, jeg har haft muligheden for det. Og da jeg er uartigt rig, har jeg jo haft masser af tid, for jeg behøver ikke arbejde mere. Men at jeg er rig, betyder jo ikke, at jeg bare smider om mig med penge, så derfor havde jeg en lille opgave med at finde ud af, hvor jeg bedst og billigst kunne købe golfudstyr i høj kvalitet.

Køb det på Greenen

Det var svaret, jeg fik, da jeg et par uger efter min debut på golfbanen spurgte mig for. Jeg troede, at de mente ude på selve golf-greenen, så jeg stod vist med et lidt fåret udtryk. En af de andre spillere forklarede mig så, at stort set alle på golfbanen køber alle deres golfkøller ( eller jern som de kalder det ) golftøj og alt muligt andet hos et firma, der hedder Greenen, og som sælger alle deres golfting på nettet: Greenen Golfudstyr

Nå det gav da lidt mere mening. Hjem og på nettet – og jeg skal lige love for, at det er en stor golfbutik, de har der. Jeg bestilte straks både golfkøller – http://www.greenen.dk/shop/cms-golfkoeller.html – og en masse golftøj, så jeg kunne se smart ud på greenen. Og i tøj fra Greenen 😉

I dag har jeg adskille sæt med køller og alt, hvad hjertet kan begære af golfudstyr, og jeg er en storspillende golfer. Jeg bliver bedre for hver gang, men jeg kan godt se, at der er et stykke vej til jeg når Tiger Wilson status. Who cares? Jeg har det sjovt, jeg får masser af motion og jeg møder en masse rare mennesker på golfbanen.