Menu Luk

Godt kursus og lokale

Jeg har været meget tidligt oppe i dag. Jeg skulle nå toget fra Odense til København, hvor jeg skulle møde kl. 9:00. Så det var en af de der morgener, hvor man siger til sig selv: Gid jeg ikke havde meldt mig til det kursus. Men nu havde jeg jo meldt mig til det her kursus i konflikthåndtering. Dem er der ikke så mange af, og som det ansvarlige menneske jeg er, måtte jeg tage det sure med det søde. Jeg ankom til København med kun 5 minutters forsinkelse. Men med mine lange ben fik jeg gået hurtigt hen til kursusstedet.
Mand, det var et lækkert sted. De bedste mødelokaler i København. Helt sikkert. Jeg fandt lokalet, hvor kurset skulle afholdes, og fik sat mig til rette. Min lap top foran mig. Parat. Klar til at blive undervist.

Godt og lærerigt

Det var et super kursus. Jeg fik åbnet mine øjne for mange aspekter af, hvordan man kan håndtere konflikter. Om det er internt på en arbejdsplads, eller om det er imellem to parter, der i sagens natur er i konflikt. Lige meget. Superspændende kursus.
I frokostpausen fik jeg mulighed for at gå en tur i København. Det var rart at gå ud og få frisk luft og bearbejde alle de informationer, man har fået ind i løbet af formiddagen. Efter min gåtur fik jeg også lige mulighed for at se nærmere på kursusstedet. De havde mange mindre mødelokaler. Og et stort konferencelokale med alle mulige faciliteter. Det er ikke noget, under at de får så mange gode anmeldelser.

De bedste konferencelokaler i byen

De har virkeligt de flotteste konferencelokaler i København. Jeg så også, at de tilbyder andre kurser. Fx var der tilbud om et kursus i præsentationsteknik. Der var også kurser i forhandlingsteknik. Pigen i receptionen gav mig en lille brochure, der viser stedet og de aktiviteter, det huser. Der er ikke kun kurser. Der er også foredrag, koncerter og udstillinger.

Et rigtigt, spændende sted. Og så ligger det lige midt i København. Tæt på offentlige transportmidler, hvilket er en stor fordel, når man som mig ikke kommer fra København. Jeg tænker, at en københavner bare ville tage cyklen og, så cykle derhen.
Programmet for eftermiddagen var meget intensivt. Kurset var virkeligt pakket. Men heldigvis var det en vidunderlig, god underviser. Der var både alvor og sjov pakket ind i kurset.

Taknemmelig

Jeg er virkeligt taknemlig over at have været med. Taknemlig overfor mig selv, fordi jeg stod op og tog toget til København i morges. Taknemlig overfor min chef, som har finansieret kurset for mig. Jeg kunne jo have pjækket og bare holdt fri og blive derhjemme. Taknemlig, over at der findes mennesker, der er så dygtige, og som brænder for deres job og bliver gode undervisere. Ja, jeg er glad for, at jeg deltog. Men lige nu er jeg altså meget træt. Er næsten ved at knække helt sammen af træthed. Det vælter rundt i min lille hjerne med ting, jeg skal afprøve. Indtryk, jeg har fået, og som skal bearbejdes. Og der er stadigvæk 25 minutter til, toget stopper i Odense.